Livrarea produselor

Termen in regim NORMAL: 4-5 zile lucratoare de la data achitarii avansului*
Termen in regim de URGENTA: 2 – 3 zile lucratoare de la data achitarii avansului*.
Taxa pentru regimul de urgenta platibila de catre Client este de 30 lei /comanda.

Termenul de livrare in regim normal este de maxim 5 zile lucratoare si 3 zile lucratoare pentru regim de urgenta, termene calculate de la data efectuarii comenzii ori achitarii avansului pentru produsele personalizate.

In situatia in care produsul nu se gaseste in stoc, MIKKA STYLE S.R.L. va anunta Clientul prin orice mijloace, comunicandu-i si noua data de livrare.

Atentie!
In cazul produselor personalizate termenele de livrare vor fi decalate in mod proportional cu intarzierea Clientului la transmiterea Bunului de Tipar. Pentru ca Vanzatorul sa respecte termenele de mai sus, Clientul trebuie sa transmita Bunul de Tipar in termen de 48 ore de la primirea propunerii de text.

*)In perioadele de sezon termenul de livrare va fi stabilit in functie de volumul comenzilor.

Invitatiile se livreaza neasamblate. Toate componentele invitatiei se livreaza individual in cutie (spre exemplu accesoriu, invitatie, interior, plic).

Clientul poate opta pentru livrarea produselor deja ansambalate, caz in care va achita o taxa de asamblare in cuantum de 0,50 lei/bucata . In aceasta situatie termenele de livrare de mai sus se vor majora cu pana la doua zile lucratoare.

Livrarea se va efectua de catre o societate de curierat (Fan Courier sau Urgent Courier), la domiciliul Clientului ori la o alta adresa indicata de catre acesta, taxa de transport fiind de aproximativ 25 lei (TVA inclus).

Schimbarea termenului de livrare
Societatea isi rezerva dreptul de a schimba oricand termenul de livrare, atat cel normal cat si pentru cel in regim de urgenta in functie de volumul comenzilor.
Societatea are obligatia de a anunta de indata Clientul despre schimbarea termenului de livrare.