Modalitatea de plata

Plata online folosind cardul
Plata va putea fi efectuata online cu cardul prin platforma PayPal, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (nclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.mikka-style.ro foloseste platforma PayPal.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei PayPal. www.mikka-style.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata online prin transfer bancar (ordin de plata)

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Mikka Style, transmisa prin e-mail de catre Vanzator.
Procesarea comenzii si livrarea produselor se va efectua dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a facturii proformei emise.
Nume societatea: Mikka Style S.R.L.
Cont bancar: RO59 BREL 0002 0011 3407 0100, deschis la LIBRA BANK
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Plata ramburs

Plata avansului de minim 50% din valoarea comenzii este obligatoriu prin oricare dintre modalitatile de mai sus.

Nu se poate achita intreaga contravaloare a comenzii prin ramburs.
Se poate achita prin ramburs la livrarea produselor, diferenta de pret dintre valoarea totala a comenzii si valoarea avansului.