Prin procesarea unei Comenzi pe site-ul www.mikka-style.ro, Clientul este de acord cu Termenii si conditiile website-ului. Acceptarea comenzii de catre Mikka Style se considera finalizata in momentul confirmarii prin e-mail. Orice comanda neconfirmata de catre Mikka Style nu va avea valoarea unui Contract.

Efectuarea comenzii

Dupa selectarea produselor dorite si adaugarea acestora in cosul de cumparaturi, Clientul va proceda la plata acestora conform metodelor de plata detaliate in sectiunea Modalitati de plata.

In situatia in care Clientul doreste achizitionarea unor produse personalizate (invitatii ori carduri), acesta va trebui sa achite un avans in cuantum minim de 50% din valoarea comenzii. Restul de pret aferent comenzii va fi achitat de catre Client prin ramburs, la data livrarii produselor. In aceasta situatie comanda se considera ferma si Vanzatorul o va procesa doar dupa confirmarea platii avansului.

Avansul se poate achita online cu ajutorul platformei PayPal ori prin transfer bancar in contul Vanzatorului (a se vedea capitolul Modalitati de plata).

Comanda minima este de 20 bucati (invitatii ori carduri).Invitatiile, cardurile, meniurile se vand doar personalizate.

Procesarea comenzii si executarea produselor personalizate

Dupa plasarea comenzii, in termen de 2 (doua) zile lucratoare de la efectuarea platii avansului, Clientul va primi prin e-mail propunerea de text pentru invitatie.

In acest sens, Clientul va putea vizualiza textul ce urmeaza a fi imprimat anterior executarii invitatiei/cardului, pentru a putea corecta eventualele greseli sau erori materiale.

Se recomanda citirea cu atentie a textului integral, nu doar a datelor privind numele, prenumele etc., pentru a exista certitudinea ca nu exista nicio greseala sau eroare materiala.

Dupa verificarea textului, Clientul va transmite Societatii Bunul de Tipar, prin e-mail, catre aceeasi adresa de e-mail de la care a primit textul initial.

Orice neconformitati datorate lipsei de diligenta a Clientului in verificarea si corectarea textului nu pot fi imputate Societatii, aceasta fiind exonerata de raspundere.

Cheltuielile suplimentare ocazionate de aceste imprejurari se vor suporta in integralitate de catre Client.